tag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post276563272545792133..comments2023-10-23T21:13:55.492+02:00Comments on Kuchnia Izy: Baghrir z miodem waniliowym z cynamonemAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/15047302169482382590noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post-67889273176907236242016-07-01T19:49:39.335+02:002016-07-01T19:49:39.335+02:00Te naleśniki nie muszą być duże, raczej wielkości ...Te naleśniki nie muszą być duże, raczej wielkości większych racuchów, placków. Ciesze się że smakowały :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15047302169482382590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post-64222439214724535982016-06-30T17:20:13.187+02:002016-06-30T17:20:13.187+02:00Smacznie i apetycznie! :)Smacznie i apetycznie! :)Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post-72754504258207010862016-06-30T12:50:03.367+02:002016-06-30T12:50:03.367+02:00Wyszly mi super drozdzowe..... racuchy :D tym leps...Wyszly mi super drozdzowe..... racuchy :D tym lepsze ze z kasza manna, ktorej moj trzylatej w wersji normalnej, na mleku, do buzi nie wezmie. <br />Jestem fanka wyrobow drozdzowych, wiec od razu je machnelam. Ciasto bylo geste, wydawalo mi sie ze po wyrosnieciu w zyciu tego jak nalesnika na patelni nie rozprowadze, no i mialam racje. <br />Ale pachnialo pieknie, rozgrzalam na patelni wiecej oleju i wyrosly z tego ciasta naprawde piekne, okazale racuchy z "biala obraczka", prawie jak paczki. Posypane cukrem pudrem pycha.<br />Przepis dodaje do ulubionych :)<br />Pozdrawiam :)<br />Ollahttps://www.blogger.com/profile/00599987497135015523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post-16929564195418550622016-06-30T09:13:55.152+02:002016-06-30T09:13:55.152+02:00uwielbiam je ;)uwielbiam je ;)Izaahttps://www.blogger.com/profile/11455685679828651082noreply@blogger.com