tag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post3363915326386694391..comments2023-10-23T21:13:55.492+02:00Comments on Kuchnia Izy: Ciasto bawarskieAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/15047302169482382590noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post-59635629555784123822014-08-11T19:34:53.516+02:002014-08-11T19:34:53.516+02:00Dokładnie tak. Najpierw pieczemy spód przez 20 min...Dokładnie tak. Najpierw pieczemy spód przez 20 minut, następnie przekładamy masę serową, jabłka i płatki migdałów i pieczemy przez 60 min.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15047302169482382590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post-65346857037214957132014-08-11T10:35:08.371+02:002014-08-11T10:35:08.371+02:00czyli najpierw spód podpiekamy 20 min. a potem z r...czyli najpierw spód podpiekamy 20 min. a potem z resztą składników na wierzchu (ser i jabłka) następne 60 minut?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post-61852149942443944012014-08-08T23:18:42.075+02:002014-08-08T23:18:42.075+02:00Mniam, wygląda smakowicie :)Mniam, wygląda smakowicie :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post-5460303422060765372014-08-08T18:25:52.382+02:002014-08-08T18:25:52.382+02:00Świetne ciasto! ; )
Prezentuje się wspaniale!Świetne ciasto! ; )<br />Prezentuje się wspaniale!Marthahttps://www.blogger.com/profile/09028059051505102700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6708814488893734004.post-83992777084173584712014-08-08T13:26:44.639+02:002014-08-08T13:26:44.639+02:00Niedawno tez piekłam..pyszne ciacho..Niedawno tez piekłam..pyszne ciacho..Bożenahttps://www.blogger.com/profile/14856951771575634261noreply@blogger.com